Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι.

Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.

Ένας ήλιος που όμοιός του δεν υπάρχει αλλού και ας είναι όταν δεν τον έχουμε να τον αναζητάμε και όταν έρχεται να τον διώχνουμε.

Άνθρωποι γαρ είμαστε...

ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ

~ Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011







Η σοσιαλιστική Κυβέρνηση της Τρόικας δεν εξαιρεί από την φοροκαταιγίδα που επιβάλλει ούτε τους ανέργους. Σύμφωνα με την τροπολογία που έχει κατατεθεί στην Βουλή για το νέο χαράτσι στα ακίνητα, οι άνεργοι που δεν λαμβάνουν επίδομα από τον ΟΑΕΔ και είχαν πέρυσι εισόδημα κάτω των 8.000 ευρώ θα καταβάλουν το ειδικό τέλος ακινήτων βάση τον χαμηλό συνολικό συντελεστή 0,5 ευρώ το τμ. Αυτό σημαίνει ότι οι άνεργοι που λαμβάνουν το ευτελές πλέον επίδομα από τον ΟΑΕΔ θα φορολογηθούν όχι με τον χαμηλότερο συντελεστή αλλά με τους κανονικούς της κλίμακας.
Δεν γνωρίζουν πως με το επίδομα ανεργίας καμία οικογένεια δεν μπορεί καλύψει ούτε τις βασικές ανάγκες; Με ποια λογική φορολογούν τους ανέργους; Πως και από πού θα μπορέσουν οι άνεργοι να καταβάλουν τους φόρους; Δυστυχώς είναι κοινή διαπίστωση από όλους πως η σοσιαλιστική Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αντί στηρίζει τους άνεργους τους οδηγεί καθημερινά στην εξαθλίωση κατ’ επιταγή των Μνημονίων της! Η κοινωνία υποφέρει και αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι την ανεύθυνη και αδιέξοδη πολιτική τους που έχει ως μόνο στόχο την αποπληρωμή των δανειστών τους! Φτάνει πια, επιτέλους να μπει ένα φρένο στην σοσιαλιστική βαρβαρότητα!
 
 



Share