Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι.

Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.

Ένας ήλιος που όμοιός του δεν υπάρχει αλλού και ας είναι όταν δεν τον έχουμε να τον αναζητάμε και όταν έρχεται να τον διώχνουμε.

Άνθρωποι γαρ είμαστε...

Κατσούρας, ΠΑΣΟΚ: δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης

~ Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011


Καταψηφίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Κατσούρας, όπως είπε στην Βουλή. Είναι ο δεύτερος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που δεν ψηφίζει την συγκυβέρνηση με τον ΛΑΟΣ.
Όπως είπε στην Βουλή θα δεχόταν μία κυβέρνηση με την ΝΔ, αλλά όχι «ένα περίεργο συνασπισμό και μία νέα πολυκατοικία να χτίζεται μακριά από την κουλτούρα οποιουδήποτε σοσιαλδημοκρατικού κόμματος». Τόνισε ότι η κυβέρνηση Παπαδήμου επιβλήθηκε από τα συμφέροντα και τα μήντια, επέκρινε τον Λ. Παπαδήμο πως παρά το ότι ισχυρίζεται ότι δεν είναι πολιτικός έχει επηρεάσει πολύ περισσότερο από τους πολιτικούς. Τάχθηκε ακόμη υπέρ της απλής αναλογικής.
Αρνητική ψήφο δίνουν μέχρι στιγμής οι βουλευτές Τσετίν Μαντατζή και Χρήστος Κατσούρας από το ΠΑΣΟΚ και Πάνος Καμμένος από τη ΝΔ.
Υπάρχουν όμως και βουλευτές που θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά βάζουν αστερίσκους.
Ο πρώην Υπουργός Χ. Καστανίδης ο οποίος είπε ότι «δεν περιβάλλω με εμπιστοσύνη μου υπουργούς που υπηρέτησαν τη Χουντική Δεξιά ή είναι γνήσιοι ιδεολογικοί απόγονοι του δικτατορικού καθεστώτος» (για τους δικούς του στο ΠΑΣΟΚ μιλιά…)
Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (ΝΔ): «προσωπικά δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης στο οικονομικό επιτελείο που κάθε φορά έβρισκε ότι το βαρέλι δεν είχε πάτο και πραγματικά έχει ξεπατώσει την κάθε ελληνική οικογένεια σε φόρους».


Πηγή:



Share