Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι.

Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.

Ένας ήλιος που όμοιός του δεν υπάρχει αλλού και ας είναι όταν δεν τον έχουμε να τον αναζητάμε και όταν έρχεται να τον διώχνουμε.

Άνθρωποι γαρ είμαστε...

Τι θα γίνει με τη στρατιωτική θητεία...

~ Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Τι θα γίνει με τη στρατιωτική θητεία...
Πάγωσε το ζήτημα αύξησης της στρατιωτικής θητείας κατά 3 μήνες, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης, ο οποίος να σημειώσουμε δεν έχει ουδεμία επαγγελματική σχέση με το Υπουργείο που ανέλαβε, Πάνος Παναγιωτόπουλος.


Ο
πολυσουγιάς, Πάνος, έκανε γνωστό αυτό που ξέραμε ήδη. Ο,τι το παραμύθι αύξησης της στρατιωτικής θητείας, ωθεί αρκετό κόσμο στο να προλάβει να καταταχτεί μειώνοντας λίγο την ανεργία. Αυτή πρέπει να ήταν η 8η φορά που η ηγεσία της χώρας, αποφασίζει να παραπλανήσει, τον νέο Έλληνα άνεργο, για πολιτικό όφελος.

Γράφουμε στις 26.06:


[...]το αστειάκι περί αύξησης της στρατιωτικής θητείας που ξεκίνησε πριν 3 χρόνια, συνεχίζεται. Μπράβο ρε παιδιά, τουλάχιστον δείχνετε μια συνέπεια. Είναι μάλλον ένα είδος υποχρεωτικής δήλωσης που πρέπει να κάνει ο εκάστοτε υπουργός, ώστε να εξασφαλίζεται μια μικρή μείωση της ανεργίας, αφού φυσικά δεν υπάρχει κανένα ουσιαστικό σχέδιο για να αντιμετωπιστεί. [...]


Τώρα θα μου πείτε, εδώ είπαν ψέματα για τη διαπραγμάτευση, το τέλος ακινήτων, τη φορολογία, τις συντάξεις, το βασικό μισθό, η στρατιωτική θητεία μας πείραξε...

 

Πηγή:



Share