Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι.

Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.

Ένας ήλιος που όμοιός του δεν υπάρχει αλλού και ας είναι όταν δεν τον έχουμε να τον αναζητάμε και όταν έρχεται να τον διώχνουμε.

Άνθρωποι γαρ είμαστε...

Πάτρα: Ξεσηκώνονται οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα για την μεταβίβαση στην Πειραιώς - Συγκέντρωση αυτή την ώρα έξω από το υποκατάστημα της Αγ. Ανδρέου - Απεργούν οι τραπεζικοί

~ Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012
Πάτρα: Ξεσηκώνονται οι εργαζόμενοι στην Αγροτική Τράπεζα για την μεταβίβαση στην Πειραιώς - Συγκέντρωση αυτή την ώρα έξω από το υποκατάστημα της Αγ. Ανδρέου - Απεργούν οι τραπεζικοί Υπολειτουργούν σήμερα στην Πάτρα οι τράπεζες

9.30: Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν το ξεπούλημα, όπως καταγγέλλουν, της Αγροτικής, είναι οι εργαζόμενοι της Τράπεζας, οι οποίοι αυτή την ώρα βρίσκονται έξω από το υποκατάστημα του πιστωτικού ιδρύματος στην οδό Αγίου Ανδρέου στην Πάτρα. Οι τραπεζοϋπάλληλοι δηλώνουν ότι δεν θα σταματήσουν τον αγώνα τους και προειδοποιούν με μπαράζ νέων δυναμικών κινητοποιήσεων.
Αυτή την ώρα βρίσκεται συγκεντρωμένος έξω από την τράπεζα, αρκετός κόσμος, ενώ οι διερχόμενοι πολίτες εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα των εργαζομένων.
08.28 Ήδη οι πρώτοι εργαζόμενοι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται έξω από την Αγροτική Τράπεζα στην Αγίου Ανδρέου και Πατρέως, στην Πάτρα.
07.25 Αντιδράσεις και στους κόλπους των εργαζομένων της Αγροτικής Τράπεζας και στην Πάτρα έχει προκαλέσει η μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της Αγροτικής Τράπεζας στην Τράπεζα Πειραιώς. Σήμερα στις 8 το πρωί εργαζόμενοι συγκεντρώνονται έξω από το κατάστημα της ΑΤΕ στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Πατρέως, ενώ η ΟΤΟΕ έχει προκηρύξει η ΟΤΟΕ.
Σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι για τη συγκέντρωση στην Πάτρα αναφέρουν:
"Ιούλιος 2012
Όχι στη διάλυση της ΑΤΕ
Τη Παρασκευή το βράδυ μια ομάδα τραπεζιτών με τις ευλογίες της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αποφάσισαν να χαρίσουν τη περιουσία του ελληνικού λαού, την ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, σε προβληματικούς τραπεζίτες, στη ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Η προβληματική Πειραιώς πήρε την καλή Αγροτική χωρίς να δώσει ούτε ένα ευρώ!

Οι εργαζόμενοι της Αγροτικής Τράπεζας του Νομού Αχαΐας καταγγέλλουμε το τεράστιο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο, απεργούμε μαζί με όλους τους τραπεζοϋπαλλήλους και καλούμε τους συναδέλφους, τους αγρότες, τους δανειολήπτες, τους καταθέτες, τους πολίτες αυτής της πόλης, στις 8 το πρωί της Δευτέρας 30/07 σε συγκέντρωση έξω από το κατάστημα της ΑΤΕ ΠΑΤΡΑΣ (Αγ. Ανδρέου και Πατρέως), για να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ:

ΤΟ ΑΝΟΣΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΤΕ
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΥΠΟΘΗΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
ΤΗΝ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΕΡΗ
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ

Εργαζόμενοι, εργαζόμενες
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΥΓΙΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.
Όχι στη διάλυση της ΑΤΕ"






Share