Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι.

Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.

Ένας ήλιος που όμοιός του δεν υπάρχει αλλού και ας είναι όταν δεν τον έχουμε να τον αναζητάμε και όταν έρχεται να τον διώχνουμε.

Άνθρωποι γαρ είμαστε...

Ιαπωνικό ενδιαφέρον για το κρητικό ελαιόλαδο

~ Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Οι Ιάπωνες συναντήθηκαν με αρμόδιους του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου με τους οποίους συζήτησαν για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου.Οι Ιάπωνες συναντήθηκαν με αρμόδιους του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου με τους οποίους συζήτησαν για τις ευεργετικές ιδιότητες του ελαιολάδου.
Για την αγορά ελαιόλαδου ενδιαφέρεται αντιπροσωπεία Ιαπώνων της KYUDENKO CORPORATION που επισκέφθηκε το Ηράκλειο σήμερα Πέμπτη 26 Ιανουαρίου.

Για την αγορά ελαιόλαδου ενδιαφέρεται, όπως είπε, αντιπροσωπεία τεσσάρων Ιαπώνων της εταιρείας KYUDENKO CORPORATION που επισκέφθηκε το Ηράκλειο την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου. Η αντιπροσωπεία συνάντησε και το Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη.
Νωρίτερα οι Ιάπωνες πραγματοποίησαν συνάντηση με αρμόδιους του τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου με τους οποίους συζήτησαν για τις ευεργετικές επιδράσεις του ελαιόλαδου στον ανθρώπινο οργανισμό. Έχουν εντυπωσιαστεί από τη μακροζωία των Κρητικών και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την κρητική διατροφή, τους τρόπους που παράγεται το ελαιόλαδο στην Κρήτη, αλλά και την τεχνογνωσία σε σχέση με την καλλιέργεια της ελιάς. Τέλος ο Δήμαρχος αντάλλαξε δώρα με τους επισκέπτες και τους ενημέρωσε ότι θα βρίσκεται πάντα στη διάθεση τους για προώθηση του εξαιρετικού ελαιολάδου στην αγορά της Ιαπωνίας.







Share