Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι.

Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.

Ένας ήλιος που όμοιός του δεν υπάρχει αλλού και ας είναι όταν δεν τον έχουμε να τον αναζητάμε και όταν έρχεται να τον διώχνουμε.

Άνθρωποι γαρ είμαστε...

Εφορία σε 9 δόσεις.

~ Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

Εφορία σε 9 δόσεις.
 
Σε 9 δόσεις θα πληρώνει ο Έλληνας τους φόρους του ladies and gentlemen, σύμφωνα με το νέο μεγαλοφυές σχέδιο της πιο μπασταρδεμένης κυβέρνησης του κόσμου. Η καινοτομία αυτή, γίνεται και για την αντιμετώπιση του νέου κινήματος "δε δηλώνω", ενώ παράλληλα βοηθά τους οφειλέτες, να πεθάνουν αργά και σίγουρα.

Οι φωστήρες του Υπουργείου Οικονομικών, αφού κατάλαβαν ότι ο Έλληνας δεν έχει να πληρώσει, σκέφτηκαν να χρησιμοποιήσουν το τέχνασμα των τραπεζών. Έχει λεφτά ο Κώστας ο περιπτεράς να πάρει BMW; Όχι. Αν του πούμε να μας πληρώσει σε 60 δόσεις όμως θα έχει.

Η αλήθεια είναι ότι οι φόροι πρέπει να εισπραχτούν. Φυσικά δε μιλάω για τους φόρους των μεγαλοεκδοτών, των καναλά(ρχι)δων, των εφοπλιστών, των βιομηχάνων κτλ. Πολλή μανούρα για το τίποτα, που να τρέχεις με δικηγόρους, να απειλούν να σε ρίξουν κτλ. Όχι. θα τα πάρουμε από το μαλάκα το μισθωτό. Αλλά για τι φόρους μιλάμε;


Αν βάζαμε έναν μαθητή γυμνασίου στο τιμόνι του Υπουργείου, θα έλεγε "ας δώσουν όλοι από 1000 ευρώ να μαζέψουμε λεφτά". Ούτε σχέδιο ανάπτυξης, ούτε τίποτα. Σας έχω ξαναπεί, βάλατε την έκτακτη εισφορά, βάλατε το χαράτσι, βάλατε 23 φόρους στη βενζίνη. Φορολογήστε και τον αέρα 20.000 ευρώ για τον κάθε Έλληνα, που στην τελική είναι απαραίτητος και για να ζήσει κανείς, και σε 1 χρόνο ξεχρεώσαμε.

 
 





Share