Εάν αποσυνθέσεις την Ελλάδα, στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι.

Που σημαίνει: με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.

Ένας ήλιος που όμοιός του δεν υπάρχει αλλού και ας είναι όταν δεν τον έχουμε να τον αναζητάμε και όταν έρχεται να τον διώχνουμε.

Άνθρωποι γαρ είμαστε...

13/12/2011- ΗΜΕΡΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

~ Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

«13 Δεκεμβρίου 2011- Ημέρα Μαζικής Αγωνιστικής Συγκέντρωσης - 11.00 στην Πλ.ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Η αναπηρική οικογένεια, μπροστά στον κοινωνικό αποκλεισμό, τη φτώχεια, την ανεργία που χτυπά την πόρτα της, παίρνει στα χέρια της την τύχη της, διεκδικώντας μαζικά προστασία από τα χωρίς όρια επαχθή οικονομικά μέτρα, με στόχο:

· Την κατάργηση του νέου ΚΕΒΑ, που σχεδιάστηκε χωρίς επιστημονικό τρόπο, για να μειώσει προνοιακές παροχές κατ΄ εντολή της ΤΡΟΪΚΑ.

· Την τροποποίηση του νέου Ενιαίου Κανονισμού Παροχών ΕΟΠΥΥ, που με τη μείωση θεραπευτικών πράξεων των παιδιών μας, τους στερεί το δικαίωμα στην Αποκατάσταση και την Αποθεραπεία.


· Την εξαίρεση από τις περικοπές των συντάξεων κάθε οικογένειας που προστατεύει παιδί με αναπηρία με ποσοστό 67% και άνω.


· Τη διασφάλιση των Προνοιακών Επιδομάτων.


· Τη θέσπιση φορολογικών και οικονομικών μέτρων που λαμβάνουν υπ΄ όψιν το κόστος της Αναπηρίας.


· Την οριστική λύση της χρηματοδότησης των ΝΠΙΔ (Δομές που ίδρυσαν και λειτουργούν γονείς) οι οποίες υποκαθιστούν το Προνοιακό Κράτος.


Αγαπητοί Γονείς,


Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη μη συμμετοχή μας στην παναναπηρική κινητοποίηση της 13ης Δεκεμβρίου 2011, στις 11.00 στην πλατεία Ομονοίας!


Υπάρχει μόνο ΑΓΩΝΑΣ με στόχο την ανατροπή όλων των μέτρων που καταδικάζουν καθημερινά τα παιδιά μας και τις οικογένειές μας, ολόκληρη την Αναπηρική Οικογένεια στην εξαθλίωση, τη μιζέρια, το χάος.


Στις 13 Δεκέμβρη 2011 ο Αγώνας μας στοχεύει στην προστασία των δικαιωμάτων και στην αξιοπρεπή διαβίωση των παιδιών μας και των οικογενειών μας, στην ισότιμη συμμετοχή όλων των Ατόμων με Αναπηρία στα κοινωνικά αγαθά της υγείας, της παιδείας, της εργασίας, της πρόνοιας.


Η ζωή των παιδιών μας δε δεχόμαστε να έχει ημερομηνία λήξης! Τη ζωή των παιδιών μας δε δεχόμαστε να την καθορίζουν μεσοπρόθεσμα και ΤΡΟΪΚΑ!!!


Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο ανοχής! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ!!!


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΥΜΒΑΙΟΣ                                                  ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΑΣΤΑΣ 
 
 
 
Πηγή:



Share